authenticiteit inspireert

Responsive Webdesign

Tegenwoordig maakt vaak ruim 50% van je bezoekers gebruik van een mobiele telefoon of tablet (zoals bv de iPad) om websites te bekijken. Het is natuurlijk belangrijk, dat jouw website op zo'n kleiner scherm er nog steeds goed uit ziet. Dat is heel goed mogelijk...

Alle nieuw te ontwikkelen én bestaande websites kunnen voor mobiele browsers aangepast worden. Ik maak hiervoor gebruik van de nieuwste technieken met html5 (en CSS3/javascript) voor het opmaken en vormgeven van je website. Soms is een kleine aanpassing genoeg, soms is er een uitgebreide make-over nodig. Je kunt kiezen uit 2 strategiën om compatibliteit te bereiken:

  • Door gebruik te maken van 'Responsive' webdesign Eén website design geschikt voor alle typen en maten browsers. Je website schaalt zich vanzelf naar het juiste formaat. Dit is veruit de beste optie, in elk geval voor de meeste websites.
  • Verschillende ontwerpen, één voor vaste computer/laptop browsers en één voor mobiele browsers.

Jouw website ook mobiel/tablet compatible?

Vanaf 2012 is het bij ZZPstudio al mogelijk om jouw website compatibel met alle mobile devices (telefoon/tablet) te ontwerpen/ontwikkelen.

Nieuwe websites zullen door ZZPstudio compatibel opgeleverd worden voor alle browsers en schermresoluties.
Heb je al een website? Ook je bestande website kan eenvoudig omgebouwd worden tot een iPad/tablet/mobiel compatibele website.

Neem contact op voor meer informatie.